Kontakt
Unter Umständen sind Sie an der Website von Bilfinger in %s interessiert.
Andernfalls wählen Sie hier Ihre gewünschte Länderseite aus.
+

Corrosiepreventieprogramma Shell Chemicals Park Moerdijk

Klant:

Shell Chemicals Park Moerdijk

Locatie:

Moerdijk, Nederland

Scope: 

Bilfinger en Shell Chemicals Park Moerdijk hebben een multidisciplinair raamcontract. Het contract omvat een uitgebreide scope voor onderhoud, turnarounds en projecten, alsmede het Corrosion Under Insulation (CUI) programma. Voor de uitvoering zijn 300 Bilfinger-medewerkers betrokken in het dagelijkse werk op het Chemicals Park van Shell.

Het doel is om de concurrerende positie van Shell Chemicals Park Moerdijk te versterken door samen te werken om onderhoudsprocessen te verbeteren en de efficiëntie te verhogen, waarbij het Corrosion Under Insulation (CUI) programma een belangrijke rol speelt.

Voor dit contract levert Bilfinger diensten op het gebied van steigerbouw, isolatie, stoomtracing, stralen en conserveren, en het optillen van leidingen. De industrieel dienstverlener bundelt haar expertise in de verschillende disciplines en kan daarmee het gehele pakket vanuit één bron aanbieden. Zo draagt Bilfinger ROB bij aan het mechanische werk voor dit contract en biedt Bilfinger Height Specialists rope access oplossingen voor onder andere visuele inspecties en niet-destructief onderzoek (NDO) – een veilig, tijdbesparend en kostenefficiënt alternatief om moeilijk te bereiken plekken bereikbaar te maken.

Toegevoegde waarde van Bilfinger:

In de laatste jaren hebben we het volume voor steigerbouw, isolatie, conservering en tracing kunnen vergroten, en nieuwe services kunnen introduceren zoals rope access, NDO en piping & mechanical. Dit uitgebreide pakket zal Bilfinger en Shell helpen onderhoud en projecten zoals het CUI-programma efficiënt en duurzaam uit te voeren."

John PutterManager Operations Bilfinger

“De beslissing om ons langdurig partnerschap met Bilfinger te verlengen is gebaseerd op het solide geïntegreerde portfolio van diensten dat Bilfinger in het verleden heeft laten zien. Bilfingers kracht ligt in de combinatie van deze diensten waarmee een efficiënte en veilige oplossing wordt geboden. Het maakt Bilfinger ook de grootste aannemer op onze site, wat natuurlijk betekent dat ze een grote verantwoordelijkheid dragen. Door dit contract wederom aan Bilfinger te gunnen en de samenwerking met vijf jaar te verlengen, hebben we laten zien dat we erop vertrouwen dat zij deze verantwoordelijkheid aankunnen.”"

Richard ZwinkelsGeneral Manager van Shell Chemicals Park Moerdijk
captcha
Ihre Nachricht an
captcha