Kontakt
Unter Umständen sind Sie an der Website von Bilfinger in %s interessiert.
Andernfalls wählen Sie hier Ihre gewünschte Länderseite aus.
+

6 schoorstenen op 70 meter hoogte

Conserveren schoorstenen

Customer:

Staalfabriek

 

Scope: 

Op de PEFA (Pellet Fabriek) is een uitvraag om zes schoorstenen te conserveren. Deze schoorstenen inclusief bordessen waren toe aan onderhoud. De werkzaamheden bestaan uit reinigen, ontroesten en conserveren van deze schoorstenen op 70 meter hoogte.

De locatie is dermate hoog dat een hoogwerker deze niet kan bereiken. Dit betekent dat de schoorstenen alleen bereikbaar zijn met een steiger of met gebruik van rope access. Een steiger zou vanaf een lager gelegen constructie opgebouwd moeten worden, echter wordt deze hierdoor te groot en te zwaar. Tevens zou de doorlooptijd enorm toenemen en daarmee het aantal risico-uren. Zodoende kregen we de vraag om een plan te presenteren om de werkzaamheden met rope access uit te voeren.

Omdat we de stalen constructie onder de vloerdelen moesten conserveren hebben we de roostervloeren tijdelijk verwijderd. Hierdoor was de locatie niet meer betreedbaar zonder beheersmaatregelen. Door gebruik te maken van gespannen lijnen en rope access technieken konden de werkzaamheden door onze technicians wel uitgevoerd worden.

 

Services:
  • Ontroesten
  • Reinigen
  • Conserveren

Added value from Bilfinger

  • Snel & efficient de werklocatie bereikt
  • Doorlooptijd verkort
  • Goot financieel voordeel
captcha
Ihre Nachricht an
captcha